Regio Almere

Wij ontvangen je graag op onze locatie 'Van der Valk hotel Almere'. Deze trainingslocatie is erg goed bereikbaar en heeft een prettige sfeer. Het hotel is erg gemakkelijk bereikbaar aangezien het een paar honderd meter van de snelweg ligt en het openbaar vervoer om de hoek is. Ook ligt het station nabij.

Het nieuwe hotel is mooi gelegen in het groen, terwijl het toch zo dicht bij de uitvalswegen ligt. Het beschikt over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid, zowel buiten voor het hotel als in de gratis parkeergarage.

Je snapt het al, wij verwelkomen je graag in een ontspannen ambiance en leggen onze cursisten graag in de watten. We heten natuurlijk niet voor niets Training4U, alles draait namelijk om jou.

Bekijk de locatie Regio Almere

Regio Harderwijk

Onze locatie 'Van der Valk hotel Harderwijk' ligt aan het bos en heeft een hele ontspannen ambiance. Met veel parkeerplaatsen voor de deur en een prima bereikbaarheid met het openbaar vervoer is het een waar genot op je trainingsdagen op deze locatie door te brengen.

Het hotel beschikt over een prachtig restaurant waar ook de lunch genuttigd wordt. Wil je op de locatie overnachten dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk.

Bekijk de locatie Regio Harderwijk

Regio Zwolle

Het relatief nieuwe 'Van der Valk hotel Zwolle' ligt op een centrale locatie voor Noord en Oost Nederland. Het zakelijke ontmoetingspunt van de regio is altijd bruisend en inspirerend voor succesvolle trainingsdagen.

De faciliteiten van het hotel zijn modern en je hebt meteen het gevoel dat je je op je gemak voelt. Het hotel beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen, een luxe restaurant en goed ingerichte trainingszalen.

Kortom, het is een locatie waarvan wij trots zijn deze aan onze cursisten aan te kunnen bieden.

Bekijk de locatie Regio Zwolle

Regio Dronten

Wij ontvangen je graag in onze bijzondere locatie op de golfresidentie Dronten. Deze trainingslocatie is bijzonder omdat het een van de meest groene plekjes van de regio is, waar de ontspanning meteen over je heen valt door de ligging, de rust en de vriendelijkheid. De locatie is prachtig gelegen en heeft een prettige huiselijke bijna 'vakantie' sfeer. Het golfpark is erg gemakkelijk bereikbaar aangezien het centraal en gunstig ligt nabij uitvalswegen. Ook met het openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar aangezien wij op aanvraag een gratis shuttleservice bieden van en naar een bus of treinstation in Dronten. Vraag naar de mogelijkheden bij inschrijving.

De locatie is mooi gelegen in het groen en heeft veel weg van een echte Amerikaanse countryclub. Het beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en bij de ingang van het resort.

Je snapt het al, wij verwelkomen je graag in een ontspannen ambiance en leggen onze cursisten graag in de watten. We heten natuurlijk niet voor niets Training4U, alles draait namelijk om jou.

Bekijk de locatie Regio Dronten