De prettige locatie Zwolle

Wij ontvangen je graag op onze vier-sterren locatie 'Van der Valk hotel Almere'. Deze trainingslocatie is erg goed bereikbaar en heeft een prettige sfeer. Het hotel is erg gemakkelijk bereikbaar aangezien het een paar honderd meter van de snelweg ligt en het openbaar vervoer om de hoek is. Ook ligt het station nabij.

Het nieuwe hotel is mooi gelegen in het groen, terwijl het toch zo dicht bij de uitvalswegen ligt. Het beschikt over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid, zowel buiten voor het hotel als in de gratis parkeergarage.

Je snapt het al, wij verwelkomen je graag in een ontspannen ambiance en leggen onze cursisten graag in de watten. We heten natuurlijk niet voor niets Training4U, alles draait namelijk om jou.

De zaal

Tijdens de trainingsdagen staat een luxe zaal voor jou en je medecursisten gereserveerd. Bij aankomst zul je door je trainer ontvangen worden. Na een heerlijk kopje bonenkoffie, thee, sap of frisdrank ga je om 9.30 uur van start.

Tijdens de training staat van alles tot je beschikking. Zo beschikt de zaal over een koelkast met allerlei soorten frisdrank en mineraalwater. Ook kun je tijdens de training verse bonenkoffie, snacks, snoep en koek pakken. En vanzelfsprekend is alles in de prijs inbegrepen.

De trainingszalen zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de zaal over air-conditioning, een luchtzuiveringssysteem en ruime zitplaatsen. Verder kunnen wij door gebruik van de verschillende beschikbare audio-visuele middelen de training nog levendiger en duidelijker maken.

De lunch

Van leren krijg je honger. Dit is de reden dat we extra stilgestaan hebben bij een goede lunch. Rond het middaguur begeleidt je trainer je naar het restaurant waar je een uitgebreide buffetlunch wordt aangeboden met in veel gevallen 'live-cooking'. Zo kun je tijdens het eten ook even buiten de training om informeel kennismaken met je medecursisten. De lunch wordt verzorgd in het hotelrestaurant, waar een tafel voor jullie gereserveerd is. De lunch is bij veel cursisten erg populair doordat bijna alles wat je maar kunt bedenken beschikbaar is.

De pauzes

Op verschillende momenten op de dag wordt een kleine pauze ingelast. Dit is een ideaal moment om even je telefoon te checken, naar het toilet te gaan en even met je medecursisten verder te praten aan de koffiebar.

Heb je trek gekregen in iets lekkers, dan staat je ook in de lounge van alles ter beschikking, zoals allerlei drankjes en een heuse notenbar, snoepgroenten, fruit en een diversiteit aan snacks. Vanzelfsprekend is ook dit alles in de prijs inbegrepen.

Adres en routebeschrijving

De training vindt plaats in het Van der Valk hotel Zwolle. Het adres is als volgt:

Hotel Zwolle
Nieuwleusenerdijk 1
8028 PH Zwolle

Een routebeschrijving voor zowel het eigen vervoer als het openbaar vervoer staat uitgebreid beschreven op de site van het hotel.