Aan jezelf werken midden in de natuur in Dronten

Wij ontvangen je graag op onze bijzondere kantoorvilla op de Golfresidentie in Dronten. Als je een training volgt op deze locatie ben je er echt helemaal uit. In een 'huiselijke' ontspannen sfeer met een 'vakantiegevoel' kun je actief werken aan je eigen ontwikkeling. Deze trainingslocatie is centraal gelegen, biedt voldoende gratis parkeerruimte en kent een goede ontsluiting nabij uitvalswegen. Wil je gebruik maken van het openbaar vervoer, dan kun je als je dit vooraf aangeeft op verzoek gebruik maken van onze shuttleservice van en naar een bus- of treinstation in Dronten.

Het etablissement is prachtig gelegen middenin het groen en een 18-holes golfbaan wat het een bijzondere sfeer geeft. De villa is geheel ingericht om in een besloten omgeving in kleine groepen te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of coaching.

Je snapt het al, wij verwelkomen je graag in een ontspannen ambiance en leggen onze cursisten graag in de watten. We heten natuurlijk niet voor niets Training4U. Alles draait namelijk om jou.

De entourage

Trainen middenin de natuur. Waar onze andere locaties nabij de zakelijke centra gelegen zijn is deze locatie een oase van rust. Op deze locatie kun je ongestoord werken aan je eigen ontwikkeling en in de pauze genieten van een moderne tuin waar je de vogeltjes nog hoort fluiten of lekker kunt genieten van de zon. Bij aankomst zul je door je trainer ontvangen worden. Na een heerlijk kopje koffie, thee, sap of frisdrank ga je om 9.45 uur van start.

Tijdens de training staat van alles tot je beschikking en de locatie is van alle gemakken voorzien. En vanzelfsprekend is alles in de prijs inbegrepen.

De lunch

Van leren krijg je honger. Dit is de reden dat we extra stilgestaan hebben bij een goede lunch. Rond het middaguur bieden wij je een luxe buffetlunch aan welke genuttigd kan worden in de zaal of, als het weer het toelaat, in de modern aangelegde tuin. Zo kun je tijdens het eten ook even buiten de training om informeel kennismaken met je medecursisten of genieten van de natuur en de zon.

De pauzes

Op verschillende momenten op de dag wordt een kleine pauze ingelast. Dit is een ideaal moment om even je telefoon te checken, naar het toilet te gaan en even met je medecursisten verder te praten aan de bar of op het terras buiten.

Heb je trek gekregen in iets lekkers, dan staat door de dag heen van alles ter beschikking, zoals allerlei drankjes en verschillende snacks. Vanzelfsprekend is ook dit alles in de prijs inbegrepen.

Adres en routebeschrijving

Golfresidentie Dronten

De routebeschrijving en instructies voor de shuttleservice wordt naar de cursisten toegemaild in de week voorafgaande aan de training.