Inschrijven voor een training

Wij vinden het leuk dat je interesse hebt om je in te schrijven voor de training. Je maakt hier een goede keuze mee aangezien al onze trainingen erg hoog scoren in klanttevredenheid en compleetheid. Bij al onze trainingen ontvang je een zeer complete cursusmap van je trainer tijdens de eerste trainingsdag. Hierin kun je alles wat besproken wordt nog eens rustig nalezen. Al het materiaal is inclusief.

Je hoeft geen lunch mee te nemen aangezien tijdens de trainingsdagen de lunch voor je verzorgd wordt. Een uitgebreid lunchbuffet staat halverwege de trainingsdagen tot je beschikking. Heb je speciale dieetwensen, dan houden we hier rekening mee. Je kunt dieetwensen aangeven op het inschrijfformulier.

Je kunt je op twee manieren inschrijven. De makkelijkste manier is om het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en aan onze cursistendesk te mailen. Je ontvangt dan een inschrijfbevestiging per mail. De tweede manier is om een brochure aan te vragen met de brochure knop naast de trainingsdata. Wij sturen je dan per mail een compleet informatiepakket inclusief een inschrijfformulier. Deze kun je dan retour mailen aan onze cursistendesk waarna je een inschrijfbevestiging per mail ontvangt. Een medewerker inschrijven werkt voor beide methoden op precies dezelfde manier.

Wil je graag een telefonisch intakegesprek met je trainer, dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en is alleen indien gewenst.

Op al onze inschrijvingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, die je kunt downloaden op onze site.

Bedankt voor je interesse en tot in de training! We zien uit naar je komst!

Download inschrijfformulier
Communicatie
Effectief communiceren
Succesvol beïnvloeden
Persoonlijke kracht
Solliciteren
Houding & uitstraling
Persoonlijke uitstraling
Profileren
Persoonlijke kracht
Leidinggeven
Overtuigen en beïnvloeden
Profileren voor leidinggevenden
Aansturen en coachen
Verkopen & adviseren
Jezelf 'verkopen' in gesprekken
Overtuigen en beïnvloeden
Profileren voor verkopers en adviseurs
Excelleren in communiceren en beïnvloeden
Talentontwikkeling & kwaliteiten
Zelfreflectie, talentontwikkeling en kwaliteiten
Intelligent omgaan met je talenten
Persoonlijke kracht, motivatie en communicatie
Persoonlijk leiderschap
Persoonlijke uitstraling
Persoonlijk leiderschap
Assertief profileren