Wie wordt je trainer?


Laagdrempelig, informeel en duidelijk

Wij begrijpen dat het best wel spannend is om naar een training te gaan die gaat over 'jou' en waar voor jou nu nog onbekende medecursisten zijn. Om je zo veel mogelijk op je gemak te stellen en je direct op je plaats te laten voelen doen onze trainers er alles aan om een ontspannen en positieve sfeer neer te zetten. Na de eerste dertig minuten zijn de meeste cursisten hun spanning al vergeten en ontstaat er een opbouwende en constructieve sfeer in de groep. Je moet je ook altijd realiseren dat de ander het vaak net zo spannend vindt.

Ervaren, kundig en toegankelijk

Onze trainers weten door hun ruime ervaring precies hoe zij zo snel mogelijk een 'wij'-gevoel kunnen creëren en zijn allen zeer toegankelijke en laagdrempelige persoonlijkheden. Vind je het prettig om jouw trainer vooraf al even telefonisch te spreken om kennis te maken, de spanning weg te halen of om je leerwensen door te nemen dan kan dit vrijblijvend en zonder kosten, zelfs al voordat je je inschrijft zodat je precies weet wat je van de training en ook je trainer kunt verwachten.

Onze trainers zijn in de praktijk door de wol geverfde professionals en lijken daarom in weinig op de traditionele 'docent'. Wel zijn zij als geen ander in staat om op een dynamische, aansprekende en duidelijke manier hun kennis en ervaring over te brengen zodat je als cursist al snel aansluiting zult vinden. Naast het overbrengen van inhoudelijke kennis, zullen zij ook het groepsproces sturen en ervoor zorgen dat iedereen datgene meekrijgt waar hij of zij voor komt. Wil je dat je trainer iets meer achtergrond informatie mee krijgt, maak dan even een belafspraak met je trainer via onze site.

Eigen trainers

Het is gebruikelijk dat bij trainingsorganisaties gebruik gemaakt wordt van freelance trainers. Hierdoor maakt het niet zoveel uit bij wie je de training volgt, omdat je dezelfde gezichten met dezelfde kennis en ervaring bij meerdere organisaties tegenkomt. Wij pakken dit anders aan. Onze trainers geven exclusief voor ons training en weten daardoor precies hoe wij werken, ze kennen de lokaties op hun duimpje en zijn direct betrokken bij de organisatie en de kwaliteit die wij nastreven. Ook kunnen wij hierdoor zelf investeren in hun kennis en kunde en is het bij ons ook mogelijk om de trainer zelf te spreken voor, tijdens en na de training, aangezien deze iedere dag voor ons en onze cursisten beschikbaar is.

homeHome play_arrow 18 jaar specialist in communicatietrainingen. play_arrow Intensief en in kleine groepen play_arrow Vrijblijvend telefonisch gesprek vooraf met jouw trainer play_arrow Ook buiten kantooruren open play_arrowPrivacybeleid play_arrowContactgegevens