Groepsindeling


Bij wie kom je in de groep?

Zoals gebruikelijk bij open trainingen volg je de training samen met medecursisten van verschillende organisaties. Dit maakt de training dynamisch en zorgt ervoor dat je feedback krijgt van en deelt met anderen met een verschillende werkomgeving en achtergrond. Hierdoor krijg je een zo objectief mogelijk beeld van je communicatie en hoe je overkomt en kun je van elkaar leren. De omgeving die wij creëren zorgt ervoor dat de sfeer open, ontspannen en opbouwend is. We zijn er allemaal om elkaar te helpen en daardoor ook onszelf. Aangezien wij als organisatie niet altijd vooraf kunnen weten wie zich op welke datum inschrijft, is het bij ons mogelijk om vooraf even contact op te nemen met onze servicedesk om af te stemmen bij welke groep je het beste tot je recht komt. Wij hebben vaak al een goed beeld wat de leerwensen van cursisten zijn voor de verschillende data. Zien wij dat je beter tot je recht zou komen in een andere groep, dan nemen wij altijd even contact met je op om je zelf de keuze te geven op welke data je mee wilt doen.


Kleine groepen

Wij zullen altijd voor het leerrendement kiezen van onze cursisten, waardoor wij trainen in kleine groepen tot acht cursisten. Bij het aanleren van een vaardigheid, wat in al onze trainingen het primaire doel is, is het belangrijk dat je voldoende ruimte krijgt om situaties voor te leggen, vragen te stellen en aandacht te krijgen. Dit is in onze ogen niet mogelijk in grote groepen, waar de meest spraakzame het voortouw al snel zal nemen en de trainer de aandacht over veel mensen moet verdelen. Hier heb jij niets aan en uiteindelijk de rest ook niet. Onze cursisten bouwen gedurende de trainingsdagen een band op met de trainer en met de medecursisten en het komt dan ook geregeld voor dat ook na de trainingsdagen er nog contact is tussen de cursisten onderling en ook met de trainer.


De training exclusief claimen

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag met alleen collega's de training wilt volgen of dat je voor je team of organisatie de training exclusief wilt organiseren.

Dit organiseren wij graag voor je. Door het claimen van exclusiviteit kun je zelf aangeven wie je uit je eigen organisatie aan de training wilt laten deelnemen en zal de training gesloten worden voor andere inschrijvingen. Exclusieve trainingen worden normaal gesproken verzorgd in groepen van maximaal acht deelnemers. Bij grotere groepen worden de groepen in overleg gesplitst in losse groepen en data. Exclusief gereserveerde trainingen worden verzorgd in hetzelfde aantal dagen als de reguliere trainingen op open inschrijvingsbasis. Wel kun je profiteren van een exclusiviteitsaanbod.

Wil je een training exclusief organiseren, dan kun je dit aangeven door een mail te sturen aan onze servicedesk op servicedesk@training4u.nl en een van onze trainingsadviseurs zal spoedig contact met je opnemen om je wensen en de mogelijkheden door te nemen.

Na het doornemen van de mogelijkheden ontvang je een offerte op maat waarna indien geaccepteerd de training in overleg ingepland wordt.

homeHome play_arrow 18 jaar specialist in communicatietrainingen. play_arrow Intensief en in kleine groepen play_arrow Vrijblijvend telefonisch gesprek vooraf met jouw trainer play_arrow Ook buiten kantooruren open play_arrowPrivacybeleid play_arrowContactgegevens