De training exclusief organiseren


Wij kunnen ons voorstellen dat je graag met alleen collega's de training wilt volgen of dat je voor je team of organisatie de training exclusief wilt organiseren.

Dit organiseren wij graag voor je. Door het claimen van exclusiviteit kun je zelf aangeven wie je uit je eigen organisatie aan de training wilt laten deelnemen en zal de training gesloten worden voor andere inschrijvingen. Exclusieve trainingen worden normaal gesproken verzorgd in groepen van maximaal acht deelnemers. Bij grotere groepen worden de groepen in overleg gesplitst in losse groepen en data. Exclusief gereserveerde trainingen worden verzorgd in hetzelfde aantal dagen als de reguliere trainingen op open inschrijvingsbasis. Wel kun je profiteren van een exclusiviteitsaanbod.

Wil je een training exclusief organiseren, dan kun je dit aangeven door een mail te sturen aan onze servicedesk op servicedesk@training4u.nl en een van onze trainingsadviseurs zal spoedig contact met je opnemen om je wensen en de mogelijkheden door te nemen.

Na het doornemen van de mogelijkheden ontvang je een offerte op maat waarna indien geaccepteerd de training in overleg ingepland wordt.

homeHome play_arrow 18 jaar specialist in communicatietrainingen. play_arrow Intensief en in kleine groepen play_arrow Vrijblijvend telefonisch gesprek vooraf met jouw trainer play_arrow Ook buiten kantooruren open play_arrowPrivacybeleid play_arrowContactgegevens