All-inclusive prijzen


Wij houden van transparantie en openheid. Onderdeel daarvan is ons transparante prijsbeleid. Waar bij de meeste trainingsorganisaties naast de trainingsprijs ook nog administratiekosten, inschrijfkosten, arrangementskosten en kosten voor het studiemateriaal doorberekend worden, denken wij dat je meer hebt aan duidelijkheid. Wij hebben er dan ook voor gekozen om all-inclusive prijzen te hanteren, waarbij al onze prijzen inclusief het volgende zijn:

Trainingslocatie

Onze prijzen zijn inclusief de kosten voor vergaderarrangementen, koffie, thee, frisdranken, snacks, een luxe buffet lunch, parkeergelegenheid en zaalhuur voor elke trainingsdag.

Studiemateriaal

Onze prijzen zijn inclusief zeer uitgebreid studiemateriaal waaronder een cursusmap van ca. 200 pagina's, tests, oefeningen, etc.

Telefonische intake

Onze prijzen zijn inclusief, indien gewenst, een telefonische intake met de trainer.

BTW exclusief

Wij zijn als organisatie BTW-plichtig waardoor alle tarieven exclusief BTW zijn.

homeHome play_arrow 18 jaar specialist in communicatietrainingen. play_arrow Intensief en in kleine groepen play_arrow Vrijblijvend telefonisch gesprek vooraf met jouw trainer play_arrow Ook buiten kantooruren open play_arrowPrivacybeleid play_arrowContactgegevens