Gratis trainingsadvies / competentiescan

Op basis van een anonieme vragenlijst kunt u met onze competentie-scan uw skills testen. U geeft antwoord op een aantal stellingen en wij testen uw antwoorden tegen maar liefst 3 competenties. Op basis van de competentieuitslag geven wij u direct een trainingsadvies op maat. Snel, gemakkelijk, gratis en vrijblijvend dus voor iedereen een aanrader die zich afvraagt welke training het beste past bij de leerwensen.


Waarvoor is deze test bedoeld?

Wij hebben deze test speciaal voor u ontwikkeld zodat u zelf zonder tussenkomst van een assessor of trainer een duidelijk inzicht kunt krijgen in welke trainingen uw persoonlijke skills nog verder zouden kunnen versterken. De test bestaat uit een reeks vragen waarin diverse aspecten van uw zakelijke capaciteiten belicht worden, uiteenlopend van leidinggevende vaardigheden tot uw sociale en communicatieve vaardigheden. U kunt deze test anoniem en geheel vrijblijvend maken. Het maken van de test duurt ca. 15 minuten.

Deze test kan tevens door HR-medewerkers, interne opleidingsadviseurs en recruiters gebruikt worden om snel een competentieoverzicht te verkrijgen van een op te leiden medewerker of cliënt.

Hoe werkt de test?

U krijgt een aantal stellingen die met 'waar' of 'onwaar' beantwoord kunnen worden door op de betreffende knop te klikken. Bij het beantwoorden van de waarheid van de stellingen is het belangrijk dat u zo eerlijk mogelijk antwoordt, waardoor de resultaten van de test zo veel mogelijk op u van toepassing zijn. U kunt niet slagen of zakken voor deze test, foute antwoorden bestaan niet.

Wat zijn de resultaten?

Aan het einde van de stellingenlijst krijgt u direct een passend trainingsadvies met daarbij een opsomming van de competenties waar u volgens de gegeven antwoorden nog sterker op zou kunnen worden. Iedereen kan de test vrijblijvend maken, er worden geen persoonlijke gegevens gevraagd of opgeslagen.

Disclaimer

Deze test is ontwikkeld om als hulpmiddel te dienen voor een ieder die de eigen trainingsbehoeften of die van een medewerker in kaart wil brengen op basis van competenties. De test is met veel zorg ontwikkeld naar behoeften van onze cursisten en opdrachtgevers. Aan de resultaten van deze test kunnen geen rechten worden ontleend en de resultaten van de test zijn ter eigen interpretatie. Wij hopen dat veel mensen de test als een handige competentiescan kunnen gebruiken.


Start de competentiescan

Online vrijblijvend trainingsadvies

Gratis direct een persoonlijk advies

Weet u nog niet zeker welke training het beste past bij uw leerwensen? Maak dan gebruik van de vrijblijvende test waarna u direct en geheel online een persoonlijk advies ontvangt.

Ga naar vrijblijvend trainingsadvies

Training4U® Mobile

Altijd en overal zoeken naar een training

Vanaf nu kunt u waar u wilt, in een meeting, in de trein of gewoon thuis met uw PDA of smartphone onze trainingen bekijken. Als u op onderstaande knop klikt kunt u al op onze mobiele site rondkijken.

Probeer het nu LIVE!