Persoonlijke uitstraling en profilering

Persoonlijke uitstraling en profilering

Leer zelfverzekerd en krachtig over te komen

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

De eerste indruk die u maakt; is dat ook de eerste indruk die u wílt maken? Het ontwikkelen van een professionele persoonlijke uitstraling, doelgericht communiceren en zó overkomen zoals u wilt overkomen; dat is een bewust proces. Uw communicatie is pas effectief als dat wat u uitstraalt in overeenstemming is met de boodschap die u wilt overdragen. Daarbij bepaalt niet wát u zegt, maar hoe u het zegt, voor het gro..

Persoonlijke uitstraling en afstemming

Persoonlijke uitstraling en afstemming

Wilt u ook 'horen' wat niet gezegd wordt?

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

Wilt u ook leren hoe u in uw communicatie met anderen kunt zien wat de ander vindt van uw verhaal, aan informatie achterhoudt en u vertelt wat hij ergens echt van vindt, zonder dat hij zich hierover uitspreekt? En wilt u zich hier tijdens uw communicatie met de ander tijdig op kunnen afstemmen? Dan is dit de training voor u. Deze training is onmisbaar voor u als u verdieping aan wilt brengen en de uitdaging aan wilt ..

Communiceren

Communiceren

Kom beter over op anderen door goede communicatie

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

Je communiceert de hele dag, bewust en onbewust, zowel in je privéleven als op je werk. Het is zo vanzelfsprekend dat bijna niemand erover nadenkt. Dat wordt anders als je een bepaald doel nastreeft met zakelijke communicatie. In dat geval is communicatie een vaardigheid, een bewust proces. Communiceren is ook pas succesvol als je de juiste snaar weet te raken bij je gesprekspartner en het doel bereikt dat je voor o..

Persoonlijke uitstraling en profilering,Persoonlijke uitstraling en afstemming,Communiceren

Online vrijblijvend trainingsadvies

Gratis direct een persoonlijk advies

Weet u nog niet zeker welke training het beste past bij uw leerwensen? Maak dan gebruik van de vrijblijvende competentietest waarna u direct en geheel online een persoonlijk advies ontvangt. Zo kunt u er gemakkelijk achter komen welke training het beste bij uw leerwensen past.

Ga naar vrijblijvend trainingsadvies
Mobile Persoonlijke uitstraling en profilering,Persoonlijke uitstraling en afstemming,Communiceren

Training4U® Mobile

Altijd en overal zoeken naar een training

Vanaf nu kunt u waar u wilt, in een meeting, in de trein of gewoon thuis met uw PDA of smartphone onze trainingen bekijken. Als u op onderstaande knop klikt kunt u al op onze mobiele site rondkijken.

Probeer het nu LIVE!