Excelleren in communiceren en emotieherkenning

Excelleren in communiceren en emotieherkenning

Complete training voor uitstraling, communicatie en emotieherkenning

6 dagen verdeeld over 6 weken

Details & startdata

Ben je op zoek naar de meest complete training op het gebied van uitstraling, zelfvertrouwen, communicatie en het lezen van emoties, dan is dit de training voor jou. Deze intensieve training is opgebouwd uit twee modulen van ieder drie dagen. Bij elke module sta jij en de manier waarop jij omgaat met anderen en anderen omgaan met jou centraal. Gedurende de trainingsdagen zul je leren om op een andere manier te kijken..

Persoonlijke uitstraling en profilering

Persoonlijke uitstraling en profilering

Leer zelfverzekerd en krachtig over te komen

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

De eerste indruk die u maakt; is dat ook de eerste indruk die u wílt maken? Het ontwikkelen van een professionele persoonlijke uitstraling, doelgericht communiceren en zó overkomen zoals u wilt overkomen; dat is een bewust proces. Uw communicatie is pas effectief als dat wat u uitstraalt in overeenstemming is met de boodschap die u wilt overdragen. Daarbij bepaalt niet wát u zegt, maar hoe u het zegt, voor het gro..

Emotionele intelligentie en micro-expressie

Emotionele intelligentie en micro-expressie

Herkennen van emoties, leugens en weerstand

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

In ons persoonlijke maar ook zakelijke leven beleven we de gehele dag door allerlei emoties. Veel van deze emoties beleven wij onbewust in de veiligheid van onze gedachten, andere emoties helpen ons om dat te doen waar we goed in zijn of werken ons hierin juist tegen. Door grip te krijgen op onze emoties kunnen we van binnenuit groeien en ons zelfverzekerder gaan voelen. Door onze emoties en die van anderen te begrij..

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Met zelfvertrouwen overkomen

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

In deze training staan we stil bij wat de meesten van ons wel eens zullen ervaren, het gevoel van onzekerheid. Dit gevoel is een heel normaal gevoel en zorgt ervoor dat we extra ons best doen om een goede prestatie neer te zetten. Als het gevoel van onzekerheid echter te vaak aanwezig is, kan dit de positieve reactie laten omslaan in een negatief gevoel en kan het je hinderen. Je hebt dan het gevoel dat je vertrouwen..

Excelleren in communiceren en emotieherkenning,Persoonlijke uitstraling en profilering,Emotionele intelligentie en micro-expressie,Zelfvertrouwen

Online vrijblijvend trainingsadvies

Gratis direct een persoonlijk advies

Weet u nog niet zeker welke training het beste past bij uw leerwensen? Maak dan gebruik van de vrijblijvende competentietest waarna u direct en geheel online een persoonlijk advies ontvangt. Zo kunt u er gemakkelijk achter komen welke training het beste bij uw leerwensen past.

Ga naar vrijblijvend trainingsadvies
Mobile Excelleren in communiceren en emotieherkenning,Persoonlijke uitstraling en profilering,Emotionele intelligentie en micro-expressie,Zelfvertrouwen

Training4U® Mobile

Altijd en overal zoeken naar een training

Vanaf nu kunt u waar u wilt, in een meeting, in de trein of gewoon thuis met uw PDA of smartphone onze trainingen bekijken. Als u op onderstaande knop klikt kunt u al op onze mobiele site rondkijken.

Probeer het nu LIVE!