Klantgerichte uitstraling en profilering

Klantgerichte uitstraling en profilering

Zorgt voor enthousiaste klanten en een lange relatie

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

Komt u in uw dagelijkse werk regelmatig in contact met interne of externe klanten, dan zult u weten hoe belangrijk het is om uw houding en communicatie af te stemmen op uw klanten. U wilt graag dat ze een positief gevoel overhouden aan het contact met u en ook graag bij u terugkomen als zij in de toekomst nog producten of diensten nodig hebben van u of de organisatie waar u voor werkt. Veel mensen vinden het moeilijk..

Emotionele intelligentie en micro-expressie

Emotionele intelligentie en micro-expressie

Herkennen van emoties, leugens en weerstand

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

In ons persoonlijke maar ook zakelijke leven beleven we de gehele dag door allerlei emoties. Veel van deze emoties beleven wij onbewust in de veiligheid van onze gedachten, andere emoties helpen ons om dat te doen waar we goed in zijn of werken ons hierin juist tegen. Door grip te krijgen op onze emoties kunnen we van binnenuit groeien en ons zelfverzekerder gaan voelen. Door onze emoties en die van anderen te begrij..

Excelleren in communiceren en emotieherkenning

Excelleren in communiceren en emotieherkenning

Complete training voor uitstraling, communicatie en emotieherkenning

6 dagen verdeeld over 6 weken

Details & startdata

Ben je op zoek naar de meest complete training op het gebied van uitstraling, zelfvertrouwen, communicatie en het lezen van emoties, dan is dit de training voor jou. Deze intensieve training is opgebouwd uit twee modulen van ieder drie dagen. Bij elke module sta jij en de manier waarop jij omgaat met anderen en anderen omgaan met jou centraal. Gedurende de trainingsdagen zul je leren om op een andere manier te kijken..

Klantgerichte uitstraling en profilering,Emotionele intelligentie en micro-expressie,Excelleren in communiceren en emotieherkenning

Online vrijblijvend trainingsadvies

Gratis direct een persoonlijk advies

Weet u nog niet zeker welke training het beste past bij uw leerwensen? Maak dan gebruik van de vrijblijvende competentietest waarna u direct en geheel online een persoonlijk advies ontvangt. Zo kunt u er gemakkelijk achter komen welke training het beste bij uw leerwensen past.

Ga naar vrijblijvend trainingsadvies
Mobile Klantgerichte uitstraling en profilering,Emotionele intelligentie en micro-expressie,Excelleren in communiceren en emotieherkenning

Training4U® Mobile

Altijd en overal zoeken naar een training

Vanaf nu kunt u waar u wilt, in een meeting, in de trein of gewoon thuis met uw PDA of smartphone onze trainingen bekijken. Als u op onderstaande knop klikt kunt u al op onze mobiele site rondkijken.

Probeer het nu LIVE!