Assertiviteit en zelfverzekerd optreden

Assertiviteit en zelfverzekerd optreden

Werk aan uw zelfvertrouwen en assertiviteit

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

Denk je wel eens na afloop van een vergadering of gesprek: "Waarom heb ik net niet dat ene belangrijke punt naar voren gebracht?" Wanneer je iets gevraagd wordt zeg je dan vaker ja dan je zou willen? Merk je wel eens dat je geneigd bent om lastige situaties en conflicten uit de weg te gaan? Op zich ben je tevreden over de manier waarop je samenwerkt met je collega's. Toch merk je dat je in bepaalde situaties niet al..

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Met zelfvertrouwen overkomen

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

In deze training staan we stil bij wat de meesten van ons wel eens zullen ervaren, het gevoel van onzekerheid. Dit gevoel is een heel normaal gevoel en zorgt ervoor dat we extra ons best doen om een goede prestatie neer te zetten. Als het gevoel van onzekerheid echter te vaak aanwezig is, kan dit de positieve reactie laten omslaan in een negatief gevoel en kan het je hinderen. Je hebt dan het gevoel dat je vertrouwen..

Persoonlijke uitstraling en profilering

Persoonlijke uitstraling en profilering

Leer zelfverzekerd en krachtig over te komen

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

De eerste indruk die u maakt; is dat ook de eerste indruk die u wílt maken? Het ontwikkelen van een professionele persoonlijke uitstraling, doelgericht communiceren en zó overkomen zoals u wilt overkomen; dat is een bewust proces. Uw communicatie is pas effectief als dat wat u uitstraalt in overeenstemming is met de boodschap die u wilt overdragen. Daarbij bepaalt niet wát u zegt, maar hoe u het zegt, voor het gro..

Communiceren

Communiceren

Kom beter over op anderen door goede communicatie

3 dagen verdeeld over 3 weken

Details & startdata

Je communiceert de hele dag, bewust en onbewust, zowel in je privéleven als op je werk. Het is zo vanzelfsprekend dat bijna niemand erover nadenkt. Dat wordt anders als je een bepaald doel nastreeft met zakelijke communicatie. In dat geval is communicatie een vaardigheid, een bewust proces. Communiceren is ook pas succesvol als je de juiste snaar weet te raken bij je gesprekspartner en het doel bereikt dat je voor o..

Assertiviteit en zelfverzekerd optreden,Zelfvertrouwen,Persoonlijke uitstraling en profilering,Communiceren

Online vrijblijvend trainingsadvies

Gratis direct een persoonlijk advies

Weet u nog niet zeker welke training het beste past bij uw leerwensen? Maak dan gebruik van de vrijblijvende competentietest waarna u direct en geheel online een persoonlijk advies ontvangt. Zo kunt u er gemakkelijk achter komen welke training het beste bij uw leerwensen past.

Ga naar vrijblijvend trainingsadvies
Mobile Assertiviteit en zelfverzekerd optreden,Zelfvertrouwen,Persoonlijke uitstraling en profilering,Communiceren

Training4U® Mobile

Altijd en overal zoeken naar een training

Vanaf nu kunt u waar u wilt, in een meeting, in de trein of gewoon thuis met uw PDA of smartphone onze trainingen bekijken. Als u op onderstaande knop klikt kunt u al op onze mobiele site rondkijken.

Probeer het nu LIVE!