Training4U open trainingen

Als trainingsbedrijf van de nieuwste generatie geloven wij in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 2000 doen we daarom maar één ding: de best mogelijke trainingen geven. Inmiddels zijn duizenden cursisten van aansprekende organisaties u voorgegaan en zijn met ons overtuigd van onze trainingen. Doordat zij en hun collega's herhaaldelijk terugkomen, zijn wij verder uitgegroeid tot een solide trainingspartner.

Specialist in communicatie-, klantgerichtheids- en assertiviteitstrainingen

Met trots kunnen wij u een uitgebalanceerd programma aan vaardigheidstrainingen aanbieden. De nadruk ligt hierbij op communicatie en efficiency trainingen op basis van open inschrijving. Onze doorgewinterde trainers zijn in staat u tijdens intensieve trainingsdagen skills aan te leren waarmee u in zowel uw zakelijke als persoonlijke dagelijkse leven leert excelleren. Wij houden u niet alleen een spiegel voor maar begeleiden u stap voor stap om een groeipad in te zetten naar persoonlijk succes. Of u nu wilt leren op te komen voor uzelf, succesvoller wilt anticiperen op collega's, klanten of anderen in uw nabije omgeving of uw totale persoonlijke uitstraling en presentatie wilt verbeteren. Onze professionele trainers leren u op krachtige wijze het beste uit uzelf naar boven te halen, zodat zowel u als uw omgeving hiervan kunnen profiteren.

Een persoonlijke benadering en kleine groepen

Aangezien iedere cursist het even spannend vindt om aan een training deel te nemen waar het over je persoon gaat, zorgen wij voor, tijdens en na de training voor een zo goed mogelijke toegankelijkheid en een persoonlijke benadering. Wij creëren in een training een veilige omgeving waar u zich binnen de trainingsgroep op uw gemak zult voelen en waar veel ruimte is voor zowel uw leerpunten als die van uw medecursisten. Zo leert u niet alleen van uw trainer, maar tevens van uw medecursisten en van uzelf. Om er zeker van te zijn dat u voldoende ruimte krijgt, werken wij met kleine groepen cursisten. Hierdoor kunt u veel vragen stellen, uw persoonlijke praktijk voorleggen en zelf een actieve rol in de training vervullen.

Waar kunt u onze trainingen volgen?

Wij zijn al jaren vaste gast in onze gunstig gelegen trainingslocatie in het hart van het land. Onze cursisten uit geheel Nederland ontvangen wij in onze trainingslocatie in Almere. Deze locatie is speciaal geselecteerd buiten de grote steden, met uw comfort in gedachten, zodat u zonder zich zorgen te maken over files en parkeerplaatsen gemakkelijk op de trainingslocatie kunt komen en ontspannen aan uw training kunt beginnen. Komt u van verder? Geen probleem want op onze trainingslocatie staat indien gewenst een fijne hotelkamer met een verzorgd ontbijt voor u klaar. De locatie beschikt over ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Wij evalueren continu hoe onze cursisten onze locatie ervaren en wij zijn blij om keer op keer cursisten uit alle windstreken met een tevreden gevoel weer naar huis te kunnen laten gaan.

Waar vind ik meer informatie en hoe kan ik me inschrijven voor een training?

Wilt u meer informatie over een training ontvangen of wilt u zich inschrijven, dan kunt u eenvoudig en automatisch een trainingsbrochure met een inschrijfformulier laten toemailen. U kunt dit doen door naar de training van uw keuze te gaan en bij de datum van uw keuze op "brochure" te klikken. Als u uw gegevens invult, dan sturen wij u vrijblijvend de trainingsbrochure met een inschrijfformulier. Wilt u zich inschrijven, dan kunt u ook een inschrijfformulier downloaden vanuit het hoofdmenu. Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvangt u van ons een inschrijfbevestiging.Online vrijblijvend trainingsadvies

Gratis direct een persoonlijk advies

Weet u nog niet zeker welke training het beste past bij uw leerwensen? Maak dan gebruik van de vrijblijvende test waarna u direct en geheel online een persoonlijk advies ontvangt.

Ga naar vrijblijvend trainingsadvies

Training4U® Mobile

Altijd en overal zoeken naar een training

Vanaf nu kunt u waar u wilt, in een meeting, in de trein of gewoon thuis met uw PDA of smartphone onze trainingen bekijken. Als u op onderstaande knop klikt kunt u al op onze mobiele site rondkijken.

Probeer het nu LIVE!